28 Kasım 2011 Pazartesi

Akdamla Su Fabrikasına Bayii Olun - Kansere erken teşhis!

Avrasya A. Ş. Akdamla Su Fabrikasından Bayilik Almanın Avantajları :
1- Hesabınıza Derhal 10.000 Damacana Su Bedava Yazalım, Taksit Taksit Her Dolumda Verelim Bedavanızı
2- Kullanacağınız Demirbaş Damacana İçin Para Ödemeyin, Damacanalarınızı Biz Tedarik Edelim
3- Broşur, Magnet ,Cam Giydirme, Araç Giydirme , Kıyafet , Şapka gibi Dükkan Malzemelerinizide Paket Haliden Ücretsiz Olarak Verelim
4- Hadi Dolum Ücretinizde Çok Ekonomik Olsun , Mesela 0.59 TL , Böylece Bölgenizde Bnezersiz Bir Rekabet Gücünüz Olsun
5- Suyunuzda son derece yumuşak ve Lezzetli Olsun , 1 fr Sertliğinde
6- Avrupa Birliği Onaylı Ruhsatımız ve Full Yenilenen Makinelerimizle Hizmetinizdeyiz.
Başvuru İçin Gece Gündüz Bakmayın Hemen Arayın Taze Taze Konuşalım :
0 532 215 63 27 ( Bilgen Hanım )
0 532 270 77 42 ( Pınar Hanım )
0 532 253 32 07 ( Candaş Bey )

Ayrıntılı Bilgi için www.akdamla.net sitemizide inceleyebilirsiniz. Veya Bu haberin Altına Yorum Yazarakta Başvurabilirsiniz. Farketmez :)

Danimarkalı doktorların buluşu ile kanserin yayılıp yayılmayacağı erken teşhis edilebilecek.(DHA) -- Bundan böyle kanserin çabuk yayılan, agrasif bir türden olup olmadığının hemen belirleneceğini ve yeni uygulamaya bir kaç yıl içinde başlanacağını belirtildi.

Kopenhag Üniversitesi Araştırma bölümü lideri Prof.Dr. Andreas Kjaer, yeni buluşun kanser hastaları için çok büyük bir avantaj olduğunu söyledi.

Andreas Kjaer, kanser hastalarının doğru zamanda, doğru ilaçla, doğru tedaviye başlayabilmeleri açısından yeni buluşun büyük önem taşıdığını belirterek şunları söyledi:

"Kanser hastalarına verilen ilaçlar çok ince hesaplanarak verilen ilaçlar. Kanserli tümörün türüne göre ve kanserli bölgeye isabet ederek yok edecek şekilde veriliyor. Buluş, kanser türünün, çabuk yayılan cinste olup olmadığını daha ilk taramada anlamak, hastanın iyileşme ve yaşama şansını arttırmak için çok önemli. Artık bir kaç yıla kadar bu mümkün olacak ve kanser hastalarının iyileşme şansı artacak.

Ayrıca üzerinde çalıştığımız ve geliştirdiğimiz ilaç sayesinde PUPPY Experiment (tarama) yapıldığında bütün vücutta kanserin izini bulmak ve kanser tümörünün vücudun tamamında nasıl geliştiğini, hareket ettiğini, diğer organları nasıl etkilediğini çok daha web bir resimle ortaya koymak mümkün olacak. Bu sadece kanser hastaları için değil, ülkenin sağlık bütçesi için de sevindirici haber"

Prof. Dr. Andreas Kjaer, hızlı ve kesin tedavi sayesinde, tarama ve ilaç tedavisinde sağlık giderlerini azaltacağını belirterek, bugünkü tedavi ve kontrol sistemine göre aynı cins Kanser hastalığı bulunanlara aynı kontrol ve tedavi sisteminin uygulandığını, tedavinin ise sadece bazı hastalarda iyi sonuçlar verdiğini belirterek, yeni sistemle her bir hastanın daha iyi tedavi edileceğini söyledi.

Stratejik Araştırma Kurulu tarafından Kopenhag Üniversitesi'ndeki Kanser Araştırma Merkezine 13.3 milyon kron ekstra ödenek verildi.


Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

ladik akdağ sukaltun madran doğal kaynak suhisar sukızılcık madran susam ulusugecek doğal kaynak subozdoğan madran suayba sureşadiye doğal kaynak sunysa madran suyamanlar suyensu doğal kaynak sukarlık suizmir suözsubadem suberrak sugüneşsuegesubozdağ nil suuludağ kirazlı yayla suçine topçam madran subillur sudanone şaşal suşırlan suanfora subozdağ nil sutuna suaqualife subeysulabranda sudanone hayat susersubahçepınar suyıldız su

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder