12 Şubat 2012 Pazar

Yeni Bir İş Kurmak ve Su Bayiliği Almak

Merhaba,

Havaların serinlemeye başladığı bu güz döneminde kuzeyden esen sert rüzgarlar ve balkanlardan gelen yağış altında (a distant balkanlardan zaten iyi bişii gelmez ya )a distant ıslanırken, gelin measurement  su bayiliği açalım demek sanki kuzey kutbunda buzdolabı satmak gibi gelebilir measurement :) Ama şunuda düşünmek lazım , soğuk havalarda ve yağmurda su içme isteği azalsa bile çay nesacafe gibi sıcak içecekler mutlak arzu ediliyor.a distant Onuda bıraktık yemek yapmak için bile su gerekiyor, mevsimler geçiyor , güzün dökülen yaprakların baharda yenileri çıkıyor. Su geleceğin sektörü derler bu doğrudur.. Gerçektende insani tüketim suları gittikçe azalıyor, su bayiliği alarak dünyanın en değerli ihtiyaç maddesini satmaya başlayabilirsiniz :) . Uludağ A. Ş. olarak measurement Damaksu yu tavsiye ediyoruz, nedne derseniz eee kendi fabrikamızın ürünü duruken gidip başkasının markasını tavsiye edecek değiliz diimi :) ..A FAR OFF Yaa tabii aslında gerçeklik payı yok değil ama samimi söylemek gerekirse bizim suyun birçok artısı var :

1- Selenyum elementi içeren ülke çapında nadir fabrikalardan biriyiz. (a distant yaa selenyumda neymiş diyorsanız internet sitemizn üst kısmındaki selenyumla ilgili makalemiiz bir okuyun. Şifa niyetine Uludağ Damak Su içersiniz :) )

2- Son derece yumuşak bir su :a distant yaklaşık 1 fr sertlğinde. (a far off yumuşak olsa noolcak diyorsanız hemen cevabımı yapıştırayım :) yumuşak sular çok lezzetlidir , çay berrak olur , çaydanlıklarda kireç yapmaz , midede şişkinlik yapmaz, barsakları çalıştırır, kabızlığa iyi gelir , böbreklere iyi gelir , kanı sulandırır damar sertlğine iyi gelir.. dağda bayırda görmüşsünüzdür şifalı su , güzellik suyu , gençlik suyu , okunmuş su gibi doğal çeşmeler.. inanın bu işte bir sihir yok.. yumuşak sular gerçekten şifalıdır.

3- Bayilik alırken measurement sunduğumuz avantajlar :a distant derler ya bir malı veya hizmeti alırken kazanacaksın.. doğrudur.. gerçi measurement sağlayacağımız su bayiliği bir mal veya hizmet değil.. aslında biz measurement bir meslek teklif ediyoruz..A DISTANT belkide bir yaşam tarzı .. geçim kaynağı.. fazla uzatmadan avantajlarımızı sıraliim :)

a- TEN THOUSAND. damacana su bedava veriyoruz :a far off Durun bu yalan değil gerçekten veriyoruz.. ama taksit taksit veriyoruz. zaten hepsini birden alıpta nereye koyacaksınız. sattıkça vereceğiz. tabii alacağnız suyun bir kısmı bu bedava hakkınızdan düşülerek taksitlendirilecek. ama sonuçta TEN THOUSAND. damacana su sizin. Ali Ağaoğlu verdim gitti diyorya bende diyorum verdim gitti :)

b- Demirbaş damacana yani bidonlar bizde bedava :a distant Yaa nasıl olur hangi fabrikaya gitsek hep bize bidon almanız lazım bu işe başlamak için diyorlar siz nasıl verebiliyorsunuz diye sorduğunuzu duyar gibiyim. Valla biz onlardan daha zengin değiliz ama benzersiz bir sistemimiz var ve bu sistemde bidonlar bizden bedava.. hemde öyle kullanılmış bidon değil sıfır yani naylonunda ambalajında sizin için sipariş edilmiş sıfır damacanalar veriyoruz. nasıl oluyorda oluyor. belli bir su parasını peşin olarak alıyoruz. böylece kendimizi garantiye alıp bidonları teslim ediyoruz. Yok yok paranız bide depozit gibi kalmıyor. her dolumda o parayıde kullanıyorsunuz içerden.. yani hesabınızda 0 TL kalana kadar paranızı kullanıyorsunuz. Paranızı kullandınız bitti bidonlar sizde , su selenyumlu , yumuşak , yönetim şeker gibi daha ne olsun :)

c- Dolum ücretimiz 0.59 TL :a distant damacana dolumunda masraf nispeten azdır kar marjı yuksektir. o yuzden bizde diğer sırtı yosun tutmuş balinalar gibi yüksek fiyatlar söylemiyoruz. Hadi masrafımızıda söliim :a far off five kuruş kapak , 1 kuruş shirink , five kuruş elektrik , five kuruş işçilik , five kuruş devlet baba , four kuruşta ıvır zıvır olsa etti dimension 25 kuruş. bizde herşey bööyle açık açık. 1 TL ye dolduranlar duymasın bizi vururlar :) Haa bu arada 0.59 TL fiyat kamyon bazında toplu alımlar için geçerli , daha az alanlara birkaç kuruş fazla fiyat söylüyoruz.. Sizde toplu alırsınız canım :)

d- Dükkan malzemeleri ve reklam malzemelerini başlangıçta bir paket halinde biz veriyoruz. (a distant ücretsiz )a far off Yaa yeni iş kuruyorsunuz o ıvır zıvırla uğraşmayın , kurt reklamcılara kazıklanmayın diye bir paket halinde biz veriyoruz. Pakette nelermi var :a distant Tabela , cam giydirme malzemeleri , araç giydirme malzemeleri, broşurlar , magnetler, ceket , şapka ..A DISTANT yetmez diyorsanız en yugun fiyata alacağınız yerleride gösteririz merak etmeyin.

e- Nakliye organizasyonunuuz yapıyoruz. Tabii siz işe yeni başlayacağınız için suyun gelmesi boşların toplanması vs organizasyonlarınızıda biz yapıyoruz.

Nasıl Başvuralım:

1- Bu yazıya bir yorum girin. yorumunuzu okuyunca sizi cepten ararız. yoruma telefonunuzu eklemeyi unutmayın. hemde sormak istediğiniz şeyleri yazın.. planınızla ilgili bişiiler yazın gönderin.. biz sizi ararız..

2- Bizi telefonla arayın. measurement yardımcı olmaları için müşteri temsilcilerimize birer cep telefonu dağıttık temsilci başınada aylık 4000 dakika paket aldık, çatır çatır konuşuyorlar :) durun onların numalararını veriim hemen arayabilirsiniz.. Gecede olsa arayın.. musait olan açar, açmazsa diğerini deneyin ödediğimiz maaşlar boşa gitmesin :)

Bilgen Hanım :a distant 0 532 212 07 46

Esra Hanım: 0 532 215 SIXTY THREE 27

Suser Hanım: 0 532 270 33 04

Pınar Hanım: 0 532 270 SEVENTY SEVEN 42

Candaş Bey:a far off 0 532 253 32 07

İsmail Bey: 0 532 322 04 69

Tabii sabit telefondanda arayabilirsiniz , Uludağ A. Ş. pazarlama ofisimiz Tekirdağ da : 0 282 651 FORTY EIGHTY – 0 282 651 FORTY 70 (a far off kolay akılda kalsın diye seri numaralar aldık :)

3- Gelin ofisimizde görüşelim: Böyle durumlar aslında yüzyüze görüşme gerektirir. Ben olsam sizin yerinize giderim yerlerinde görüşürüm, otururum karşısına soraraım sorularımı bakalım ne cevap verecek tartarım.

4- Fabrikamızı Ziyaret edin: Fabrikamız Uludağ yükseltileri su havzasında Karamürsel de yaklaşık 800 metre rakımda resmen bir masal diyarının ortasında :) Kestane ormanlarıyla kaplı yollardan çıkılıyor yol kenarında eğilip su içebileceğiniz temizlikte dereler akıyor. Durdurun arabanızı kestane toplayın, piknik yapın , incir kopartın. Selenyumlu doğal kaynak suyunun nasıl dağlardan doğduğunu gözlerinizle görün..

Bize Ulaştığınız Arama Sözcükleri:

  • su bayiliği almak
  • damacana su kar marjı
  • yen bir i
  • uludag su bayiligi
  • yen bir iş
  • su bayiliği açmak
  • su bayiligi kar marjı
  • su bayiliği alma
  • su bayiligi uludag
  • damak su selenyumlu mu

tarafından yazılmıştır.

.


Read More... [Source: Damak Su - Uludağ A. Ş. - Selenyum'lu Doğal Kaynak Suyu]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder